Kalenterin 2024 valokuvakisan säännöt

Lähiluonnon ihme #yhteinenjuttukuvakisa2024

Itä-Suomen jäteneuvontayhteistyö järjestää vuosittain kuvakilpailun, jota ylläpidetään Instagramissa tilillä @yhteinenjuttu. Vuoden 2024 kalenterin kuvakilpailun teema on “Lähiluonnon ihme”. Ota lähikuva ihmeellisen luonnon yksityiskohdasta ja lähetä kuvasi kilpailuumme.

Parhaat eri vuodenaikoina otetut kuvat valitaan seuraavaan paperiversioksi painettavaan seinäkalenteriimme (vuosi 2024), joka jaetaan Itä-Suomen jäteneuvonnan alueen kotitalouksiin. Kalenterissa julkaistuista kuvista kuvaaja palkitaan 70 euron Lippu.fi-lahjakortilla. Myös eniten tykkäyksiä saanut kuva palkitaan 70 euron Lippu.fi-lahjakortilla.

Kuvauspaikan tulee sijaita Itä-Suomessa tai Kainuussa. Kuvien on oltava vaakakuvia (max. 3 kuvaa/osallistuja), ja niiden on oltava digikuvina jpg-muodossa. Varmista, että kuvasta on olemassa painokelpoinen, tiedostokooltaan riittävän suuri versio (yli 5 Mt) hyvällä resoluutiolla. Lähetä kuvasi 31.8.2023 mennessä sähköpostiin: yhteinenjuttu@yjkuvat.fi.

Vaihtoehtoisesti voit julkaista osallistumiskuvasi myös Instagram-tililläsi, mikäli tilisi on julkinen. Merkitse silloin kuvan tekstiin @yhteinenjuttu ja #yhteinenjuttukuvakisa2024. Jaamme kuvasi @yhteinenjuttu -Instagram-tilillämme, jonne julkaisemme kaikkien kisaan osallistujien kuvat. Jos julkaiset kuvasi Instagramissa, varmistathan, että alkuperäisestä kuvasta on painokelpoinen versio (tiedostokoko yli 5 Mt) siltä varalta, että se tulisi valituksi kalenteriin.

Lähetettyjä kuvia voidaan käyttää myös muussa Itä-Suomen jäteneuvonnan yhteistyön viestinnässä kuten asiakaslehdissä, nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Kuvakisan järjestäjä pidättää oikeuden kuvien käyttöön, eikä julkaistuista kuvista makseta palkkiota. Itä-Suomen jäteneuvonnan yhteistyössä ovat mukana Ekokymppi, Jätekukko, Metsäsairila, Puhas, Ylä-Savon Jätehuolto ja Riikinvoima.


Kuvakilpailun säännöt:

Järjestäjä:

Itä-Suomen jäteneuvonnan yhteistyö

Kilpailuaika:

Kuvia voi lähettää 1.10.2022–31.8.2023.

Kilpailuun osallistuminen:

Lähetä kuvasi, teemalla: "Lähiluonnon ihme", Itä-Suomen jäteneuvonnan yhteistyön sähköpostiin: yhteinenjuttu@yjkuvat.fi. Laita viestiin yhteystietosi ja kuvasi nimi. Lähettämällä kuvasi hyväksyt kilpailun viralliset säännöt. Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun maksimissaan kolmella erilaisella kuvalla.

Vaihtoehtoisesti voit julkaista osallistumiskuvasi myös Instagram-tililläsi, mikäli tilisi on julkinen. Tällöin kuvan tekstiin tulee merkitä @yhteinenjuttu ja #yhteinenjuttukuvakisa2024. Alkuperäisestä kuvasta tulee olla painokelpoinen versio.

Kilpailuun osallistumalla annat Itä-Suomen jäteneuvonnan yhteistyölle oikeuden käyttää kuvaasi Itä-Suomen jäteneuvonnan yhteistyön viestinnässä kuten asiakaslehdissä ja nettisivuilla sekä sosiaalisen median sivustoilla. Kuvakisan järjestäjä pidättää oikeuden kuvien käyttöön, eikä julkaistuista kuvista makseta palkkiota. Itä-Suomen jäteneuvonnan yhteistyössä ovat mukana Ekokymppi, Jätekukko, Metsäsairila, Puhas, Ylä-Savon Jätehuolto ja Riikinvoima. Kuvan lähettämällä vahvistat, että sinulla on kuvan ottajan ja kuvassa esiintyvien henkilöiden lupa kuvan käyttämiseen kilpailussa.

Palkinnot:

Järjestäjä valitsee parhaat eri vuodenaikoina otetut kuvat seuraavaan vuosikalenteriin 2024, ja kalenterissa julkaistuista kuvista kuvaaja palkitaan 70 euron Lippupiste.fi lahjakortilla. Lisäksi eniten tykkäyksiä 30.9.2023 saanut digikuva Instagramissa voittaa 70 euron Lippupiste.fi lahjakortin. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti osallistumisen yhteydessä annettuja yhteystietoja käyttäen.

Henkilötiedot:

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Voittajien nimet saatetaan julkaista järjestäjän www-sivuilla ja sosiaalisen median sivustoilla. Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, eikä palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Sääntöjen sitovuus:

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Ne ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on järjestäjällä oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.